skip to Main Content
Aluminium Kozijnen Met Steellook

Aluminium kozijnen met steellook

Steellook kozijnen

Zoekt u moderne en stijlvolle kozijnen die lang mee gaan? Kies dan voor kozijnen met een steellook. Dit zijn kozijnen die gemaakt zijn van aluminium, maar er uitzien alsof ze gemaakt zijn van staal. Ze zijn bovendien volledig aan te passen aan uw eigen smaak en stijl. Kies zelf de kleur en bepaal of u een smalle of brede uitvoering wilt. Er zijn opties genoeg. In dit blog vertellen we u graag meer over steellook kozijnen.

Robuuste steellook kozijnen

Kozijnen met een steellook hebben een stoere en robuuste uitstraling. En dat niet alleen; ze zijn ook nog eens erg sterk, maar wel licht van gewicht doordat ze gemaakt zijn van aluminium. Deze aluminium kozijnen met steellook zijn ook geschikt voor grote ramen en het is mogelijk om extra smalle kozijnen in deze stijl te bestellen.

Weinig onderhoud

Met steellook kozijnen kunt u jarenlang vooruit. Aluminium is namelijk een materiaal dat niet of nauwelijks slijt. Zelfs wanneer de zon dag-in-dag-uit op de kozijnen schijnt, zal aluminium amper verkleuren. Bovendien is het onderhoud van de steellook kozijnen zo gepiept. Af en toe afnemen met een vochtige doek is meer dan voldoende. U hoeft dus niet bang te zijn dat u de steellook kozijnen na een aantal jaar alweer moet vervangen. En dat is wel zo prettig natuurlijk!

Kleuropties voor steellook kozijnen

Steellook kozijnen zijn te bestellen in diverse soorten en maten. Ook de kleur kunt u zelf kiezen. Zo past u de kozijnen heel eenvoudig aan aan uw eigen smaak en aan de rest van uw inrichting. Een aantal kleuren die erg goed passen bij de steellook zijn:

  • Zwart
  • Roestbruin
  • Lichtgrijs

Wilt u aluminium kozijnen met een steellook laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Back To Top