skip to Main Content

Advies nodig over uw centrale verwarming? Schakel ons in!

Wilt u centrale verwarming laten plaatsen of vernieuwen? Of wenst u advies van een deskundige? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt Gebouwde Omgeving voor verschillende werkzaamheden inschakelen. Zowel voor een het plaatsen of aanschaffen van een nieuwe centrale verwarming, als voor een onderhoudsbeurt kiest u voor ons. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

centrale-Verwarming

Kies voor centrale verwarming?

Wanneer u kiest voor centrale verwarming kiest u voor het zuiniger krijgen van uw energie. De experts weten precies welk centrale verwarmingssysteem bij welk type woning en gezin past. De cv-ketel is het hart van de totale verwarmingsinstallatie. Hierin wordt het water opgewarmd door een verbranding van aardgas. Vervolgens gaat het opgewarmde water naar de radiatoren die uw woning verwarmd. Wanneer het water is afgekoeld stroomt het weer netjes terug naar de ketel om opnieuw op te warmen. 

Wij zorgen voor uw centrale verwarming

Onze vakmensen met jarenlange ervaring verzorgen door heel Nederland diensten. U kunt hierbij denken aan het vervangen van cv-ketels, ventilatiesystemen, gas & waterinstallaties en sanitair. Uiteraard verzorgen wij ook de service voor onderhoud aan cv-ketels en ventilatiesystemen. Door de jaren heen hebben wij al vele tevreden klanten geholpen. Dit komt onder andere doordat wij klantvriendelijk te werk gaan, vaste tarieven hanteren, en zeer flexibel zijn! Bovendien zijn wij voor spoedgevallen 7 dagen per week bereikbaar!

Nieuwe cv-ketel aanschaffen? Laat ons u helpen

Moet u een nieuwe cv-ketel aanschaffen? Wij helpen u hierbij! Bepaal met ons deskundige advies welke cv-ketel het best bij u past! Wist u dat u ook een cv-ketel kunt huren of leasen? Wij vertellen u hier graag meer over. Neem contact met ons op voor deskundig advies!

Onze monteurs helpen u met uw centrale verwarming

Wilt u direct beginnen met het plaatsen van centrale verwarming? Schakel vandaag nog onze monteurs in! Heeft u vragen over de werkwijze van Gebouwde Omgeving? Of wilt u een offerte opvragen? Ook dan neemt u gerust contact met ons op. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. U komt met ons in contact door te mailen naar [email protected]. Onze deskundige beantwoorden graag al uw vragen. Wanneer u op zoek bent naar een professionele monteur voor uw centrale verwarming kiest u voor Gebouwde Omgeving!

Back To Top