skip to Main Content

Industriële woonstijl met jaren 30 deurbeslag voor binnen en buiten

Een stoere en gezellige woonstijl

Houdt u ook zo van de industriële interieurstijl voor uw woning, maar weet u niet zo goed hoe u die in uw eigen huis kunt creëren? Met jaren 30 deurbeslag voor binnen en buiten komt u dan al een heel eind bij het opleuken van uw huis! Wij vertellen u in dit blog hoe u de industriële stijl redelijk eenvoudig kunt creëren.

Wat is de industriële interieurstijl?

Een industrieel interieur is stoer en robuust. In deze stijl worden meestal natuurlijke en onbewerkte materialen, zoals beton, baksteen en hout, gebruikt. Deze basis kunt u aanvullen met bijzondere en antieke accessoires. Wat betreft kleurgebruik wordt in een industrieel interieur vaak gekozen voor de kleur grijs. En dat dan in diverse tinten, zoals antraciet en lichtgrijs.

Begin bij de basis

Wie een industriële sfeer wil creëren in huis of in een specifieke ruimte, kan het beste bij de basis beginnen. Hiermee bedoelen we wanden, muren en verlichting. In een industriële interieurstijl zien we vaak houten vloeren en woonbeton gietvloeren terugkomen. Op de muren wordt vaak beton ciré of baksteen gebruikt. Voor de verlichting adviseren we u metalen lampen aan. Metaal, staal en ijzer hebben een stoere uitstraling. Hoe meer u van deze materiaalsoort toepast in uw interieur, hoe ruiger de uitstraling.

Jaren 30 deurbeslag voor binnen en buiten

Als de basis van uw huis of speciale kamer helemaal klopt, kunt u meubels en woonaccessoires uitzoeken die passen bij de industriële stijl. Ook hiervoor kunt u weer kiezen voor de materialen beton, hout, metaal en steen. Kies voor robuuste meubels, vintage sfeerverlichting, leren banken en stoelen en bijvoorbeeld jaren 30 deurbeslag voor binnen en buiten.

Hoe heeft uw interieur geïndustrialiseerd? Wij zijn heel benieuwd. Wilt u ons dat laten weten via het contactformulier op de website? Dat vinden we zeer inspirerend!

Back To Top