skip to Main Content

Wilt u prachtige afwerking van uw wanden? Schakel Gebouwde Omgeving in!

Bent u op zoek naar deskundig advies of een prachtige afwerking van uw wanden? Dan bent u bij ons met onze jarenlange ervaring aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang actief als stucadoor in heel Nederland. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit op maat. Onze medewerkers zijn deskundig en onze werkwijze is uiterst klantgericht. Wilt u graag meer informatie over ons stucwerk? Neem dan gerust contact met ons op!

Stucadoor

Ga voor een nieuw uiterlijk!

Is het tijd om nieuw leven in uw woning of pand te blazen? Wilt u de komende jaren genieten van prachtig afgewerkte wanden en plafonds? Schakel ons in om uw pand onder handen te nemen. Wij geven u graag vrijblijvend advies! Naast een waardevermeerdering van uw pand of woning profiteert u ook van vele andere voordelen! Het stucwerk draagt namelijk ook bij aan de isolatie van uw muren en heeft een brandvertragende werking. Alleen maar voordelen dus!

Soorten stucwerk

Zoals bekend is spelen muren en plafonds een grote rol in de uitstraling van uw pand of woning. Wanneer er een opknapbeurt nodig is kan onze stucadoor verschillend stucwerk voor u aanbrengen; spackspuitwerk, sierpleister of raap- en pleisterwerk. Onze stucadoor kent deze technieken door en door! Andere vormen van stucwerk zijn beton ciré, tadelakt, leemstuc, microcement en microbeton. Ook voor dit soort stucwerk schakelt u onze stucadoor in!

Gebouwde Omgeving is uw professionele stucadoor

Jarenlang helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het onder handen nemen van hun pand. Door onze deskundige maar klantgerichte werkwijze hebben wij al veel tevreden klanten geholpen. Tevens kozen klanten ons om de volgende redenen:

  • Wij geven u graag persoonlijk advies
  • Bij ons is kwaliteit gegarandeerd
  • We zijn erg flexibel
  • We werken alleen met de beste A-merken

Schakel ons in als uw stucadoor en uw wanden en plafonds zien er weer als nieuw uit!

Maak direct uw afspraak

Wilt u direct beginnen met het stucwerk? Schakel vandaag nog onze stucadoor in! Heeft u vragen over de werkwijze van Gebouwde Omgeving? Of wilt u een offerte opvragen? Ook dan neemt u gerust contact met ons op. U komt met ons in contact door te mailen naar [email protected]. Onze deskundige beantwoorden graag al uw vragen. Wanneer u op zoek bent naar een professionele stucadoor kiest u voor Gebouwde Omgeving!

Back To Top