skip to Main Content

Start met ontwikkelen, begin met utiliteitsbouw!

Wenst u te blijven investeren en te ontwikkelen? Dan is utiliteitsbouw iets voor u! Kies voor ons als uw bouwpartner en voordat u het weet is de bouw begonnen! Stap voor stap begeleiden wij u tijdens deze bouw. Het bouwproces wordt u duidelijk waardoor precies weet waar u aan toe bent. Wij ontzorgen u tijdens de bouw. We hebben jarenlange ervaring met utiliteitsbouw waardoor al de nodige kennis aanwezig is. Wenst u meer informatie over utiliteitsbouw? Of wilt u graag meer informatie over Gebouwde Omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

utiliteitsbouw

Over utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw is een woord dat vaak binnen de bouw wordt gebruikt. Maar wat het precies betekent wordt niet vaak uitgelegd. Hier hebben wij beschreven wat het precies betekent. In het beginsel zijn utiliteitsgebouwen gebouwen waar niet in gewoond wordt. De gebouwen hebben een bepaald nut. Hierbij kunt u denken aan een kantoor, een winkelcentrum of een ziekenhuis. Fabrieken en andere bedrijven waar producten worden vervaardigd horen ook bij gebouwen die dus een bepaald nut hebben. Wilt u graag utiliteitsbouw starten? Of wenst u hier meer informatie over? Neem u dan gerust contact met ons op.

Kies voor Gebouwde Omgeving!

Met meer dan tien jaar ervaring is er bij Gebouwde Omgeving een ruime schat aan kennis aanwezig. Het blijven investeren en ontwikkelen is voor bedrijven van groot belang. Als een ervaren bouwpartner nemen wij onze verantwoordelijkheid en werken wij, van Gebouwde Omgeving graag vanuit de rol als hoofdaannemer. We begeleiden het project van bouw tot nazorg. Indien u wenst bieden wij u ook een servicecontract na oplevering. Denkt u aan utiliteitsbouw? Dan denkt u aan Gebouwde Omgeving. Wenst u meer informatie over de utiliteitsbouw? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem bij vragen contact met ons op!

Wij zijn uw partner in utiliteitsbouw! Heeft u vragen over Gebouwde Omgeving? Of wilt u graag meer informatie over de bouwkosten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u meer vragen heeft over utiliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres. U komt met ons in contact door te mailen naar [email protected]. Onze deskundige beantwoorden graag al uw vragen. 

Back To Top