skip to Main Content

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Schakel ons direct in!

Bent u op zoek naar een specialist die op het dak van uw woning of bedrijfspand zonnepanelen komt plaatsen? Dan bent u bij Gebouwde Omgeving aan het juiste adres! Wij werken alleen met topmerken! Ook wat betreft de omvormsystemen werken we uitsluitend met A-merken. Bent u benieuwd welke merken dit precies zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen

Het laten plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw woning, schuur, boerderij of ander bedrijfspand vergt een flinke investering. Met de tijd levert het u ook veel op. Door de panelen te plaatsen bespaart u flink op uw energierekening. Wanneer u veel stroom opwekt kunt u dit zelfs terugleveren tegen een terugleververgoeding! Schakel ons in en samen brengen we in kaart hoe we uw energiekosten kunnen verlagen.

Hulp bij subsidieaanvragen

Doordat de overheid duurzame initiatieven van ondernemers wil ondersteunen, worden er subsidies aangeboden. Het vinden van welke regeling of subsidie er bij u van toepassing is, is een ware uitdaging. Hierom helpen wij u graag met het uitzoeken van welke regeling of subsidie er bij u past. Denkt u erover om zonnepanelen aan te schaffen met behulp van subsidies of regelingen? Dan staan wij van Gebouwde Omgeving voor u klaar.

Laat uw zonnepanelen plaatsen door Gebouwde Omgeving!

Bent u benieuwd waarom mensen voor ons kiezen als hun partner? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • We bieden hulp bij het aanvragen van subsidies
  • We werken enkel met topkwaliteit
  • U heeft altijd te maken met een vaste contactpersoon
  • Voordat we aan de slag gaan stellen we een vrijblijvende offerte op

Kortom, genoeg redenen dus om onze hulp in te schakelen wanneer u denkt aan het laten plaatsen van zonnepanelen. Wij komen graag bij u langs om de panelen te installeren!

Neem contact met ons op

Wilt u zonnepanelen op uw loods, schuur, boerderij of ander bedrijfspand laten plaatsen? Schakel vandaag nog onze monteurs in! Heeft u vragen over de werkwijze van Gebouwde Omgeving? Of wilt u een offerte opvragen? Ook dan neemt u gerust contact met ons op. U komt met ons in contact door te mailen naar [email protected]. Onze deskundige beantwoorden graag al uw vragen. Wanneer u voor zonnepanelen kiest, kiest u voor Gebouwde Omgeving!

Back To Top