skip to Main Content
PVC Vloer Voor Nieuwbouw

PVC vloer voor nieuwbouw

Voordelen van PVC in een nieuwbouwwoning

Heeft u een nieuwbouwwoning, gaat u een huis laten bouwen of verhuist u binnenkort naar een nieuwbouwwoning? Dan is dit blog voor u! U wilt natuurlijk wel een mooie vloer in uw nieuwbouwpand. Maar er zijn zoveel opties, dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom willen wij u helpen met kiezen: wij adviseren een PVC vloer voor nieuwbouw. Bent u benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren zijn zeer populair, onder andere door de lange levensduur van PVC. Dit heeft te maken met de manier waarop de vloer is opgebouwd. Een vloer van PVC bestaat namelijk uit 3 lagen:

  1. De ondervloer
  2. Een filmlaag, die bedrukt is met een patroon en een kleur heeft
  3. De toplaag, die zorgt voor extra bescherming en stevigheid

PVC voor nieuwbouw

In een nieuwbouwwoning ziet alles er goed afgewerkt uit. De woning is modern en stijlvol en volledig aan te passen aan uw wensen. Daarom past een PVC vloer hier prima bij. Een PVC vloer is namelijk te krijgen in allerlei soorten, kleuren en stijlen. U geeft hiermee dus echt een eigen draai aan uw nieuwbouwwoning. Daarnaast gaat PVC jarenlang mee, kan het tegen een stootje en is het makkelijk te onderhouden. Ook de ideale vloer voor gezinnen dus! Daarnaast hebben veel nieuwbouwpanden tegenwoordig standaard vloerverwarming. PVC en vloerverwarming zijn gelukkig prima te combineren.

Voordelen van PVC

Wij zetten de voordelen van een PVC vloer in de nieuwbouw voor u overzichtelijk op een rij:

  • Is geluiddempend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Gaat lang mee
  • Niet duur
  • Aan te passen aan uw eigen stijl
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Stijlvol en modern

Laat PVC leggen in uw nieuwbouwwoning, dan is uw vloerbedekking goed voor elkaar. Zo kunt u verder nadenken over de rest van de inrichting en de wandbekleding.

Back To Top