skip to Main Content

Kies voor Gebouwde Omgeving als tegelzetter

Bent u op zoek naar een vakkundige tegelzetter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn erkende en gecertificeerde tegelzetters! We hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en verwijderen van allerlei tegelwerken in en rond het huis. U schakelt ons in voor het leggen van vloertegels, natuurstenenvloeren en voor vloerverwarming installatie. Bovendien schakelt u ons ook in voor sloop, stuc en schilderwerken! Wij denken graag met u mee! Wilt u graag meer informatie over onze diensten of een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Tegelzetter

Uw specialist!

Kies voor ons als uw specialist. Wij bieden hoogstaand vakwerk aan tegen zeer scherpe tarieven. Bij Gebouwde Omgeving krijgt u vakkundig advies over de juiste materiaalkeuze en legpatronen van tegelvloeren. We zijn flexibel en snel! Ook wanneer het een reparatie betreft komen wij snel bij u langs. Bovendien zijn wij VOL VCA-gecertificeerd. Al velen ging u voor toen ze voor ons als hun tegelzetter kozen. Dit kwam onder andere door de volgende punten:

  • We hebben jarenlange ervaring
  • Voor spoedklussen zijn we ook inzetbaar!
  • We verzekeren u van de hoogste garanties
  • Er wordt alleen met A-klasse materialen gewerkt
  • We bieden u hoogstaand vakwerk

Onze diensten

Zoekt u naast een tegelzetter ook nog iemand die andere werkzaamheden voor u verricht? Hierbij kunt u denken aan sloop, stuc of schilderwerken. Maar wilt u graag één eindverantwoordelijke? Ook dan schakelt u ons in! Zo heeft u alles onder één dak! Bovendien bieden wij staffelkorting aan wanneer u ons voor meerdere diensten inschakelt. Kies voor ons als uw tegelzetter. Kies voor Gebouwde Omgeving en u kiest voor, één aanspreekpunt, hoge kortingen en uitstekend resultaat!

Laat ons u ontzorgen en kies voor Gebouwde Omgeving. Zowel particulieren als bedrijven schakelen ons in! Onze klantvriendelijke professionals gaan graag bij u aan de slag! Wij voeren al onze werkzaamheden naar tevredenheid uit!

Schakel ons direct in!

Wilt u direct beginnen met het plaatsen of verwijderen van uw tegels! Neem dan vandaag nog contact met ons op. Heeft u vragen over de werkwijze van Gebouwde Omgeving? Of wilt u een offerte opvragen? Ook dan neemt u gerust contact met ons op. U komt met ons in contact door te mailen naar [email protected]. Onze deskundige beantwoorden graag al uw vragen. Wanneer u op zoek bent naar een tegelzetter kiest u voor Gebouwde Omgeving!

Back To Top