skip to Main Content
Geld Besparen Met Een Goede Basisontwerp

Geld besparen met een goede basisontwerp

Laat u een huis bouwen? Veel mensen met een bestaande woning hebben problemen om buiten met binnen te verbinden. Pak het daarom meteen goed aan – en verbind buiten met binnen – door te kiezen voor een betonvloer die doorloopt naar buiten. Zo bespaart u zich veel geld en ergernissen. In dit blog leest u alles over de voordelen van een betonvloer binnen en op het terras.

1. Buiten en binnen worden één

Met een betonvloer in de woonkamer, die doorloopt in een terras buiten, zorgt u voor een betere connectie. Uw woonkamer lijkt groter en u geniet meer van uw tuin die als het ware onderdeel van uw interieur wordt. Zo voorkomt u dat u later allerlei interieur trucs uit moet halen die nooit hetzelfde effect realiseren als een doorlopende vloer.

2. Nooit onkruid wieden

Omdat er geen voegen in het terras zitten, hoeft u nooit onkruid te wieden. Zo nu en dan afspuiten met de hogedrukspuit is dan voldoende. Dit scheelt veel onderhoud en u kunt vaker op uw terras zitten in plaats van op uw knieën het onkruid te moeten verwijderen.

3. Gelijkvloers

Door een betonvloer te laten storten, bent u in één keer klaar en beschikt u over een woonkamer vloer en terras die volledig gelijkvloers zijn. Dit geeft een prachtig effect en is erg prettig wanneer u van binnen naar buiten stapt of andersom. Zeker wanneer u in de zomer uw schuifpui of openslaande deuren continu open heeft staan loopt u veel makkelijker in en uit.

Pakt u het ook direct goed aan?

Wilt u direct zorgen voor een goede basis en meer weten over de mogelijkheden voor een betonvloer die van binnenuit doorloopt in een terras? Neem dan contact op met een professional in betonwerken voor de prijzen van beton storten.

Laat u een vloer met terras storten? Dan is het wel zo voordelig om er ook direct één voor uw carport te laten storten. Hier leest u hoe u een carportvergunning aanvraagt.

Back To Top