skip to Main Content

Cement tegels

Cement tegels zijn verschillende soorten tegels. Tegels worden cementtegels genoemd wanneer deze een cementen onderlaag hebben. Het cement zorgt voor een stevige tegel. Boven op de laag cement wordt een motief en of kleur gegoten wat gemengd is met een marmerpoeder. Hierdoor wordt de tegel bedrukt met een motief of kleur. Dit wordt samengeperst waardoor er een goede tegel ontstaat.

Alle soorten en maten

Cement tegels zijn er in verschillende soorten en maten. Het cement zorgt voor een stevige tegel. Daarboven op komt een motief. Deze motieven kunnen op iedere tegel anders zijn. Er zijn enorm veel soorten figuren die gemaakt kunnen worden. De figuren komen in de tegel doormiddel van een mal. Hierin wordt een mengsel van marmerpoeder en een kleurstof gegoten. De tegel kan dus in verschillende kleuren gemaakt worden. Voor iedere plek die bijvoorbeeld bestaat moet worden met deze mooie tegels is er de juiste te vinden. Doordat er zo veel mogelijk is bij de tegels, kan er elke sfeer gerealiseerd worden die gewenst is. U kunt bijvoorbeeld zelf een mal ontwerpen waardoor er een persoonlijke sfeer ontstaat op de plek waar de tegels moeten komen. De tegels kunnen in het vierkant en in het rond geleverd worden, voor iedereen de juiste maat en de juiste vorm. Cement tegels worden al jaren lang gebruikt en gemaakt. Vaak zelfs nog steeds op dezelfde manier als vroeger, hierdoor wordt vaak het mooiste resultaat geboekt. Hoe hoger de druk waarmee de tegel geperst wordt, hoe gladder het oppervlak van de tegel. Dit kunt u ook nog bepalen. Er is voor iedere wens de juiste tegel te vinden.

Uw eigen tegel ontwerpen

Het is tegenwoordig mogelijk om een eigen tegel te ontwerpen die ook daadwerkelijk geproduceerd wordt. Hierdoor kunt u een persoonlijke Touch geven aan de plek waar deze tegel komt te liggen. Meer informatie vindt u op http://www.floorz.nl.

Back To Top