skip to Main Content
Lekkage Badkamer Den Haag

Lekkage badkamer Den Haag

Wat kunt u dan het beste doen?

Heeft u een lekkage in uw badkamer in Den Haag? Dat is vervelend, maar het is wel de plek waar een lekkage het meeste voorkomt in huis. In dit blog vertellen wij u hoe een lekkage in de douche en/of badkamer kan ontstaan, hoe u dit probleem kunt aanpakken, en in de toekomst voorkomen. Lees snel verder over de lekkage in de badkamer in Den Haag.

Slijtage in uw badkamer

Een badkamer gaat lang mee zonder lekkage, maar na verloop van tijd is er af en toe wel wat onderhoud nodig om lekkages te voorkomen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kitranden in uw douche die door slijtage langzaam kunnen afbrokkelen. Vanwege het continue gebruik van de douche, heeft u ook meer kans op een lek in de waterleiding. Andere mogelijke oorzaken voor lekkages zijn:

  • scheuren in uw tegelwerk
  • problemen met het doucheputje
  • scheuren in uw voegen

Houd uw badkamer goed in de gaten en repareer de verouderde delen zo snel mogelijke om grotere schade en overlast te voorkomen.

Zelf een lekkage opsporen

Een lekkage laten opsporen en dichten door professionals kan flink in de papieren lopen. Daarom kunt u ook kijken of u zelf het lekkageprobleem kunt oplossen. U kunt dit doen door zelf het tegelwerk van de badkamer te controleren op scheuren. Kijk daarna ook nog of uw kitranden scheurloos zijn. Let op de voegen of u daar scheuren of afbrokkelingen in ziet. Wanneer u dit niet kunt zien, kunt u nog kijken of het doucheputje nog goed afsluit. Ziet u geen vreemde afwijkingen? Dan kunt u ook nog even de waterleiding nalopen. Is deze stuk? Dan moet u wel onmiddellijk contact opnemen met een loodgieter.

Loodgieter inschakelen

Zelf uw lekkage oplossen kan een hoop kosten schelen, maar het kost wel erg veel tijd en moeite. Heeft u niet de tijd of energie om zelf het probleem op te lossen? Met de hulp van een loodgieter bij een lekkage in Den Haag bent u snel van uw probleem verholpen! Heeft u tips voor onze lezers over hoe zij het beste een lekkage op kunnen sporen en laten repareren? Laat dan uw bericht hier achter.

Back To Top