skip to Main Content
Veilig Uw Inboedel Opslaan?

Veilig uw inboedel opslaan?

Of het nu crisis is of niet, er zijn mensen die op een dag verhuizen. Dan gaat het alleen nog maar om een verhuizing binnen Nederland. Zo zijn er situaties dat mensen tijdelijk of langdurig roerende goederen ergens willen laten plaatsen. Dit kan diverse redenen hebben. Denk bijvoorbeeld aan een gebrek aan ruimte of er zijn spullen die u niet vaak in gebruik heeft. De goederen zijn zeer veilig op te slaan. Het mogen grote of kleine spullen zijn. U krijgt dan een sleutel van de ruimte. De ruimte waar uw spullen komen, zijn goed beveiligd. 24 uur per dag en dan 7 dagen per week worden de ruimtes door camera’s in de gaten gehouden. Ook kunt u een alarm aanzetten. Er is te kiezen uit vele mogelijkheden als het gaat om de soorten opslag.

Bespaar geld

Om een ruimte te huren is voor u heel eenvoudig. U neemt dan een soepel contract van minimaal een maand. U bepaalt hoe lang u gaat huren. Het gaat om een laag tarief en dat is logisch met alle concurrentie. Dit komt ook, omdat het beheer zeer effectief is. Hoe langer u huurt, hoe lager het tarief kan zijn. De ruimte mag vanaf een vierkante meter zijn. Het gaat om een goede kwaliteit en u wordt altijd vriendelijk geholpen als u belt. Als u wilt, dan kunt u uitbreiden en het overzicht in de ruimte blijft behouden. U kunt uw spullen altijd snel terugvinden.

Uw voordelen

De ruimtes zijn lekker schoon, droog en verwarmd. U heeft een eigen sleutel, maar ook een eigen slot. De toegang van de opslagruimte is bereikbaar via een toegangscode. Dit kan op de ruime tijden 6.00 tot 22.00 uur. Voor grote spullen zijn er ook grotere ruimtes beschikbaar. Alle spullen mogen privé of zakelijk zijn. Safe Storage voor de inboedel is een bedrijf dat te vertrouwen is. Alle vestigingen hebben ruime openingstijden en u kunt elk moment spullen ophalen of opslaan. Alle denkbare spullen kunnen opgeslagen worden. Denk bijvoorbeeld aan winterspullen, kasten of gereedschap. Of spullen voor de vakantie, om te gaan skien of de camping. Voor langer opererende bedrijven of startende organisaties kan het extra prettig zijn spullen voor het archief, kasten of computers op te slaan.

De meeste winst

Vooral in deze tijd zijn er webwinkels en dit aantal neemt alleen maar toe. Het is van belang dat u uw voorraad goed in de gaten houdt. U wilt natuurlijk snel kunnen leveren als er bij u wordt besteld! Zo kan dat om een grote of kleine hoeveelheid gaan. Op kantoortijden is er altijd iemand voor u die spullen aan kan nemen. U hoeft dan niet aanwezig te zijn om spullen van een leverancier in ontvangst te nemen. Dit scheelt u veel tijd, energie en geld. Denk maar aan de reiskosten! De organisatie van uw bedrijf kan lekker verder en u kunt extra orders binnenhalen. Ondertussen is alles opgeslagen in een mooi pakhuis of magazijn. Voor informatie kijkt u op safestorage.nl en een offerte aanvragen kan altijd!

Back To Top